Gil Danés, del barri de l’Eixample Popular, i Nuri Marguí, de les Fonts, Hereu i Pubilla d’Olot 2016

En el marc de la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de la Garrotxa també s’han escollit els representants olotins. Gil Danés Jaurés, del barri de l’Eixample Popular, i Nuri Marguí Anglada, del barri de les Fonts, han estat els elegits pels delegats dels barris d’Olot i pobles de la comarca assistents a l’acte. Han estat 7 nois i 7 noies els que han participat en l’esdeveniment en representació de diferents barris de la ciutat. L’elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot fa des de l’any 2011.

Joan Pons Coma de Montagut i Janina Romero Güell de Santa Pau han estat escollits Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2016. La proclamació s’ha celebrat a Olot en el marc de la 43a edició de la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la comarca i durant un sopar de gala en el que hi ha assistit 700 persones. Han estat una 49 joves, 24 hereus i 25 pubilles en representació de diferents barris d’Olot i pobles de la Garrotxa, els que han participat en l’elecció.

Aquest esdeveniment fa més de 40 anys que es du a terme a la Garrotxa. Des del 1974 ha estat organitzat ininterrompudament pel CIT, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Com és habitual, l’acte ha comptat amb un espectacle musical durant l’escrutini dels resultats. Enguany han actuat els Brothers Band, format pels germans Ivàn i Laia Mulà Andrés, de només 11 i 8 anys que han impressionat al públic amb la interpretació de diferents cançons de reconeguts contants nacionals i internacionals.

L’elecció s’ha pogut seguir en directe per OLOT TELEVISIÓ i es podrà tornar a veure en diferit a la televisió de la Garrotxa aquest mateix diumenge a les 18h i les 23:10h i dilluns a les 20h. També es pot veure per internet al XIP/TV.

Notícies relacionades:
– Joan Pons Coma de Montagut i Janina Romero Güell de Santa Pau, escollits Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2016