Joan Pons, de Montagut i Oix, i Janina Romero, de Santa Pau, escollits Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2016

Joan Pons Coma, de Montagut i Oix, i Janina Romero Güell, de Santa Pau, han estat escollits Hereu i Pubilla de la Garrotxa 2016. La proclamació s’ha celebrat a Olot en el marc de la 43a edició de la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la comarca i durant un sopar de gala en el que hi ha assistit 700 persones. Enguany hi participaven 49 joves, 24 hereus i 25 pubilles, en representació dels diferents barris d’Olot i els pobles de la Garrotxa.

Aquest esdeveniment fa més de 40 anys que es porta a terme a la Garrotxa. Des del 1974 ha estat organitzat ininterrompudament pel CIT, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Com és habitual, l’acte ha comptat amb un espectacle musical durant l’escrutini dels resultats. Enguany s’hi va poder veure Brothers Band, format pels germans Iván i Laia Mulà Andrés, de només 11 i 8 anys que han deixat bocabats als públic amb la interpretació de cançons de reconeguts cantants.
L’elecció s’ha pogut seguir per segon any consecutiu en directe per OLOT TELEVISIÓ i es podrà tornar a veure en diferit aquest mateix diumenge a les 18h i les 23:10h i dilluns a les 20h. També es pot veure per internet al XIP/TV.

En el marc de la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de la Garrotxa també s’han escollit els representants olotins. Gil Danés Jaurés del barri de l’Eixample Popular i Nuri Marguí Anglada del barri de les Fonts han estat els elegits pels delegats dels barris d’Olot i pobles de la comarca assistents a l’acte. Han estat 7 nois i 7 noies els que han participat en l’esdeveniment en representació de diferents barris de la ciutat. L’elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot fa des de l’any 2011.

Notícies relacionades:
– Gil Danés Jaurés del barri de l’Eixample Popular i Nuri Marguí de les Fonts, Hereu i Pubilla d’Olot