L’Olot guanya a Palamós per 0 a 2 i augmenta la diferència respecte el cinquè a 14 punts

La Unió Esportiva Olot segueix imparable: la seva darrera ‘víctima’ ha estat el Palamós, en un derbi vibrant on tots dos equips han tingut oportunitats per avançar-se al marcador. A l’últim quart d’hora de joc, els gols de Marc Mas i Uri Santos han permès sumar la sisena victòria consecutiva i els tres punts, i els olotins ja en tenen 14 de diferència respecte el cinquè classificat.

L’Olot ha arrencat el derbi contra el Palamós molt endollat, dominant la possessió de la pilota i avisant a cop d’oportunitats la porteria local. Però els olotins no s’han pogut avançar al marcador, i a partir del minut 25 de joc els palamosins han començat a crear perill sobre l’àrea de Ginard. A partir d’aquest instant el matx ha passat a ser d’anada i tornada, amb ocasions clares per ambdós equips, que han fet vibrar als aficionats alhora que la dinàmica preocupava a les banquetes. A la mitja part, els dos entrenadors han mirat de posar remei a les alternances en el joc i la pilota s’ha pausat una mica a l’inici del segon temps; però al minut 77 Marc Mas ha dit prou, avançant l’Olot després d’empènyer una pilota refusada d’un xut d’Uri Santos, que havia entrat al terreny de joc pocs minuts abans. Lluny d’apaivagar-se, el Palamós ha disposat de dues bones oportunitats, que ha salvat Ginard de forma brillant; i quan el partit s’apropava al xiulet final, Uri Santos ha sentenciat el derbi al 92, després de robar la pilota en camp contrari.

L’Olot obté així la sisena victòria consecutiva i segueix segon, amb 33 punts. Però el més important de la classificació és la diferència que estableix amb el 5è classificat, l’Ascó, que es troba a 14 punts.

Notícies relacionades: 

-La Unió Esportiva Olot guanya el Granollers per 2 a 1 en un partit amb nombroses ocasions dels de Calderé
– L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives
– L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3