El Garrotxa Banyoles Rugbi perd contra el Centre Esportiu Universitari per 20 a 27 i no pot empatar per una decisió arbitral

El Garrotxa-Banyoles rugbi va patir una dolorosa derrota en el seu enfrontament davant del Club Esportiu Universitari, per 20 a 27. Al final del partit, els visitants van aconseguir endur-se la victòria als últims cinc minuts de partit.

En un partit molt igualat, el Garrotxa-Banyoles Rugbi va veure com una decisió polèmica a les acaballes del partit el deixava sense la possibilitat d’empatar: l’àrbitre va considerar que el temps de joc s’havia esgotat un cop els locals havien aconseguit fer una marca decisiva per igualar el marcador. I això que el partit havia començat prou bé per els locals, que havien aconseguit equilibrar l’assaig visitant, ben al principi del partit. Tant la primera com la segona part van transcórrer en un anar i tornar dels dos equips. Però als darrers cinc minuts de partit va aparèixer la pluja, que va començar a caure amb molta força sobre el terreny de joc. El CEU va aprofitar els moments de confusió per aconseguir un assaig que el deixava a prop de la victòria. Restaven 3 minuts i la possessió era pels locals, que havien d’atacar amb tot ja que necessitaven fer un assaig i que el seu xut anés entre pals. Amb el temps reglamentari superat, el Garrotxa-Banyoles va aconseguir una marca i esperava poder llançar el xut de transformació, però l’àrbitre va rectificar en la seva decisió i va anular l’assaig local.

Amb el resultat, el Garrotxa-Banyoles és penúltim a la classificació, amb 5 punts.