La sisena edició de les Jornades d’Artteràpia comptaran amb la participació del coreògraf Cesc Gelabert i d’Antoni Vila Casas, president de la seva pròpia fundació

El Casal Marià d’Olot acollirà les sisenes Jornades d’Artteràpia, els propers dies 11 i 12 de novembre. Entre els actes més destacats hi ha el col·loqui amb el coreògraf Cesc Gelabert i la conferència d’Antoni Vila Casas.

L’Artteràpia està sent incorporada, cada cop més, en empreses i centres educatius com una nova eina que contribueix al desenvolupament humà amb un enfoc renovador per desenvolupar les capacitats de creació i comunicació. Amb l’objectiu de seguir donant a conèixer aquesta disciplina, els propers dies 11 i 12 de novembre se celebraran a Olot les sisenes Jornades d’Artteràpia organitzades per l’Associació Altrart. La inauguració de les Jornades serà el divendres 11 de novembre a ¾ de 10 del matí i anirà a càrrec de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, que finalment no podrà acudir a la cloenda del dissabte i serà a la inauguració. Entre la programació de la jornada destaca la presència de dos noms: Cesc Gelabert i Antoni Vila Casas. El coreògraf i ballarí Cesc Gelabert farà un col·loqui amb tots els assitents a les jornades sota el títol ‘La mirada d’un creador’ mentre que Antoni Vila Casas, fundador i president de la seva fundació, durà a terme la conferència ‘L’art en la Pròpia Vida’.

La participació a les jornades és gratuïta i oberta a tothom, però cal inscriure’s prèviament a la pàgina web de l’Associació Altrart. Per poder experimentar en primera persona l’Artteràpia les jornades inclouen un taller, que és l’única activitat de pagament.

 

Notícies relacionades: 
– Els Museus d’Olot s’acosten a nous col·lectius amb tallers d’Artteràpia
– Celebrades les cinquenes Jornades d’Artteràpia a Olot amb presència de la consellera d’Ensenyament Irene Rigau