La víctima mortal de l’accident d’aquest dimarts a la tarda a la N-260a és una dona de 59 anys veïna de la Vall d’en Bas

Una dona de 59 anys i veïna de Sant Privat d’en Bas, a la Vall d’en Bas, de nom Maria del Tura, ha perdut la vida a primera hora d’aquesta tarda quan el vehicle que conduïa, un Ford KA, ha xocat frontalment contra un altre, un tot terreny Mitsubishi Montero. El conductor de l’altre vehicle va resultar ferit i traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Després de passar la nit al centre gironí, aquest dimecres sobre 2/4 de 12 del matí ha estat traslladat a l’hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, on es troba estable amb una fractura de les vèrtebres lumbars. L’accident s’ha produït pels vols de les tres de la tarda quan, per causes que encara s’estan investigant, els dos cotxes han xocat frontalment. La topada s’ha produït al quilòmetre 85 de la N-260a, a la variant d’Olot, a l’alçada de la planta de compostatge i la depuradora de la ciutat.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre de Bombers de la Generalitat i dues del Sistema d’Emergències Mèdiques, a més d’altres dotacions de la Policia Municipal d’Olot. L’accident va obligar a circular amb pas alternatiu a la carretera fins a aproximadament les 6 de la tarda. Aquest tram de la N-260a té dos carrils, un per banda, i no és una via que registri un elevat nombre d’accidents al llarg de l’any.

Un cop s’ha confirmat el municipi de residència de la víctima, la Vall d’en Bas, l’ajuntament ha publicat una piulada al Twitter on lamenta la pèrdua de la veïna de 59 anys.

transit

twitter-vall-bas