L’Associació Àmbit Sant Lluc posa en marxa un concurs per trobar un logotip que representi la seva entitat

L’Associació olotina Àmbit Sant Lluc està buscant un logotip que representi la seva entitat. Per trobar-lo han posat en marxa un concurs per motivar a dissenyadors i artistes de la comarca a presentar les seves propostes, la data límit és el 17 de desembre.

Un  logotip és una manera gràfica i professional de representar una entitat. En aquesta línia l’Associació Àmbit Sant Lluc està a la recerca d’un logotip que representi la seva associació cultural. Per incentivar als artistes de la comarca o d’arreu, han posat en marxa un concurs amb el que volen trobar un emblema que els representi. El logotip guanyador serà obsequiat amb un diploma i la seva obra serà la representació gràfica i la imatge de marca d’aquesta associació cultural i artística d’Olot.

 

Notícies relacionades:
– La segona exposició de l’Associació Àmbit Sant Lluc ‘Homenatge a Joan Ferrés’ obre les portes al públic
– L’exposició ‘Homenatge a Joan Ferrés’ de l’Associació Àmbit Sant Lluc s’inaugurarà divendres 2 de setembre a les 7 de la tarda
– L’escriptor Domènec Moli fa una visita guiada a l’exposició inaugural d’Àmbit Sant Lluc

x