Es constitueix de forma oficial el consorci de promoció econòmica de la Garrotxa ‘DinàmiG’

S’ha constituït de forma oficial el consorci ‘DinàmiG‘, creat per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Dimecres passat van prendre possessió del càrrec els 15 membres de la junta d’aquest organisme que vol treballar pel desenvolupament local i la promoció econòmica.

‘DinàmiG’ és el nou consorci públic creat per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, i que pretén seguir el model iniciat pel SIGMA i el Consorci d’Acció Social. El passat dimecres es va constituir a Can Monsà l’ens de forma oficial, amb el nomenament dels 15 membres de la junta que conformaran el consorci. L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas va prendre possessió com a president de ‘DinàmiG’, mentre que Joan Espona, president del Consell, en forma part com a vicepresident. Treballaran en l’àmbit del desenvolupament local i la promoció econòmica del territori, així com la promoció de l’ocupació i les polítiques actives que se’n puguin derivar.

El consorci el formen les entitats de promoció econòmica de la comarca, com la Fundació Garrotxa Líder, Turisme Garrotxa, la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i l’Institut Municipal de Promoció d’Olot. Precisament, aquest darrer organisme va ser present al centre d’emprenedoria StarTau de la Universitat de Tel-Aviv, per conèixer el sistema d’innovació d’Israel.