El Lluèrnia Kids espera la visita de 900 escolars abans de la celebració del festival

El festival Lluèrnia ja escalfa motors. El gruix de les instal·lacions i activitats es faran dissabte al vespre però durant aquests dies ja es poden veure algunes coses. És el cas d’una de les novetats d’enguany: El Lluèrnia Kids. Es tracta d’un espai pensat per a que els més petits experimentin amb la llum. S’ha instal·lat al Núria Social i fins divendres el visiten 900 infants de diverses escoles garrotxines.

Centenars de nens i nenes garrotxines es desplacen aquests dies fins al Núria Social. En una de les sales d’aquest espai s’hi amaga un entorn màgic creat únicament per a ells. És el Lluèrnia Kids, que s’estrena en aquesta edició del festival, acostant el món de la llum als més petits amb petits racons on poden jugar amb ombres, projeccions, textures i colors.

Fins divendres, el Lluèrnia Kids rebrà la visita de 900 escolars de la Garrotxa. Dissabte, durant el Festival Lluèrnia serà el torn de les famílies. L’espai estarà obert de les 11 del matí a la 1 del migdia i a partir de les 4 de la tarda perquè els més menuts, acompanyats d’un adult, puguin experimentar amb la llum. L’espai Kids ha nascut enguany amb la col·laboració de Bassols Energia, que reforça el seu compromís amb l’entorn i dóna suport a les propostes culturals de la ciutat.

Més enllà de l’espai Kids, entre les altres activitats que s’emmarquen en el Festival Lluèrnia i que es poden veure abans de dissabte hi ha Espheres, de moviment Lantana que es ballarà dijous a les 9 del vespre al Teatre Principal d’Olot. Enguany, davant la previsió d’aglomeració de vehicles al centre de la ciutat dissabte a la tarda, s’habilitarà un aparcament a la zona de l’antiga estació.

 

Notícies relacionades: 
-La Fageda i la Fura dels Baus preparen un espectacle d’alçada, música i llum per al Festival Lluèrnia
– L’arquitecta de Cassà de la Selva Clara Riera serà l’hortolana del Lluèrnia 2016, que arribarà fins al riu Fluvià