Pepe Soto es troba aturat a Eivissa amb el seu catamarà per problemes amb el motor

Fa quinze dies que Pepe Soto va salpar del port de Roses, però en aquests moments es troba aturat al port de Santa Eulària d’Eivissa. El temporal del cap de setmana va trencar un cable del seu màstil, i el seu motor va espatllar-se a set milles de la costa. Amb el catamarà a la deriva, un vaixell oceanogràfic el va apropar a l’illa però va necessitar l’auxili de Salvament Marítim per remolcar-lo a port. De moment, necessita aconseguir un altre motor abans no es decideixi a reemprendre la ruta. Per aquest motiu, a iniciativa dels mateixos veïns de Castellfollit s’ha tornat a fer una crida per aconseguir els diners per a comprar un motor, que pot costar uns 3.000 euros, i complir així amb el somni d’en Pepe d’arribar fins al Carib amb el seu propi catamarà.

Notícies relacionades: 

– Pepe Soto es troba aturat a Eivissa amb el seu catamarà per problemes amb el motor
– Pepe Soto va salpar dissabte de Roses i ja navega rumb a San Blas amb el seu catamarà
El catamarà d’en Pepe Soto ja navega al mar de Roses i comença el compte enrere per viatjar fins al Carib