El Congrés de Fires de Catalunya portarà més d’un centenar de professionals a Olot

Després de 18 anys, Olot, tornarà a collir el Congrés de Fires de Catalunya, la cita anual més importants per als professionals del sector firal català. L’edició reunirà més de 100 congressistes d’arreu de Catalunya, cita que Olot aprofitarà per promocionar, no només les seves fires, sinó el seu patrimoni empresarial, comercial i gastronòmic.

El 23è Congrès de Fires de Catalunya se celebrarà a Olot els dies 23 i 24 de novembre. Un centenar de responsables tècnics i polítics dels 42 associats a la Federació de Fires de Catalunya, a més de proveïdors, participaran en aquest esdeveniment. Durant el congrés, alts càrrecs empresarials oferiran conferències sobre l’evolució del sector, eines d’estratègia o venda de les fires que s’organitzen al territori. S’organitzaran taules temàtiques per promoure debats. En el marc del congrés, la Generalitat realitzarà la Presentació dels Indicadors del 2016, l’observatori de la qualitat de les Fires de Catalunya i el lliurament de premis a la Innovació. Les activitats es clouran amb la taula rodona-debat sobre Models d’excel·lència de fires gastronòmiques.

L’Ajuntament d’Olot aprofitarà l’esdeveniment per promocionar la ciutat i la comarca, a través de diverses activitats de lleure i gastronòmiques. L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal de Promoció, està associat a la federació de Fires de Catalunya amb tres esdeveniments, la Fira de Sant Lluc, la Fira Orígens i la Fira del Pessebre.

 

Notícies relacionades: 
– Olot torna a formar part de la Junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya i acollirà el 23è congrés de l’entitat
– Olot serà la seu el 23è Congrés de Fires de Catalunya