Un veí d’Olot de 34 anys ha perdut la vida en un accident a la C-37, entre Torelló i Manlleu

Un veí d’Olot de 34 anys, Jordi Serra Casanova que residia al barri de Bonavista i treballava al registre de la propietari d’Olot, ha resultat mort aquest dijous al matí en un accident a la carretera C-37 a tocar de la sortida Torelló sud, prop de la Miranda, al quilòmetre 152. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10.04 hores. Per causes que s’estan investigant, el turisme que conduïa la víctima i un camió han topat frontalment. El conductor del camió, un home de 54 anys, ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’Hospital Universitari de Vic. A causa del xoc, el camió ha caigut pel marge que va a parar a la carretera BV-5224. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions de Bombers, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i set patrulles dels Mossos d’Esquadra. Amb aquest ja són dues les persones de la Garrotxa que han perdut la vida en pocs dies a la carretera. Dimarts a la tarda una veïna de Sant Privat d’en Bas també va perdre la vida després d’impactar frontalment contra un altre vehicle a la N-260a, a la variant d’Olot.