L’Agenda Llatinoamericana 2017 tracta l’ecologia integral

L’Agenda Llatinoamericana de l’any 2017 va ser presentada a l’espai Núria social. Aquest any el tema sobre el que giren els textos que inclou l’agenda és l’ecologia integral, que va més enllà de l’ecologia, qüestionant el sistema capitalista i econòmic.


L’espai Núria social va ser el lloc escollit per presentar l’edició del 2017 de l’Agenda Llatinoamericana, el llibre en castellà més difós al món, ja que es distribueix a tota l’Amèrica llatina i, a més, a diversos països europeus. Una agenda que no només fa aquesta funció, sinó que a través d’escrits de gent relacionada amb el l’ecologia integral, el tema sobre el que va l’edició d’enguany, pretén fer reflexionar a qui la tingui.

I és que l’Agenda analitza la situació del planeta des del prisma del tema escollit, intenta veure què s’hi pot fer per millorar la situació i proposa canvis a nivell global i local de cara a actuar. Una agenda que es pot comprar a l’espai Núria social i a la llibreria El Drac d’Olot per 8 euros.