La jove nedadora gironina del Club Natació Olot, Lidia Huete, prepara els campionats d’hivern de Catalunya i a nivell estatal

La nedadora gironina, Lidia Huete, està preparant els campionats d’hivern de Catalunya i a nivell estatal. Després dels campionats d’Espanya a l’estiu, el seu nou objectiu està a un mes vista perquè al Desembre arriben les competicions nacionals.

La olotina Lidia Huete ha canviat aquesta temporada d’entrenaments per encarar el seu futur professional en una direcció més directa. Ella, nedadora molt prometedora als seus 20 anys, neda pel Club Natació Olot i ara està al GEiEG, on pot practicar en una piscina de 50 metres a Girona, en canvi de fer-ho en una de 25 a la capital garrotxina.

La natació es divideix en dos trams, estiu i hivern. Ara, Huete té al cap els campionats de Catalunya i d’Espanya que arribaran al període hivernal i per això té un objectiu molt marcat i molt ambiciós. 20 anys i moltes piscines per davant de Lidia Huete, que fan pensar en un futur molt prometedor per les ganes i maneres que apunta l’olotina.