El jurat dels Premis 100% Emprenedors escolta els 21 projectes seleccionats enguany

Falten relativament pocs dies per a la celebració d’una nova setmana de l’emprenedoria, amb jornades que culminaran amb l’acte de lliurament dels premis 100% emprenedors. Avui el jurat ha pogut escoltar els projectes seleccionats.

Aquest matí els candidats al premi 100% emprenedors han presentat els seus projectes davant el jurat. Aquest any s’han presentat 27 projectes, dels quals 21 han complert els requisits. Entre els aspectes a valorar es troba que el projecte tingui capacitat de generar llocs de treball i que sigui innovador.

El primer premi compta amb una aportació de 3.000 euros, i el segon suposa 1.500 euros d’ajut. Els candidats als premis no només en valoren la seva aportació econòmica, sinó també la difusió que del seu projecte se’n fa als mitjans de comunicació comarcals, així com el projecte de mentoratge que hi és al darrere. Empresaris consolidats en els sectors dels primers classificats els aconsellaran sobre el projecte.