Una seixantena de persones participen en les sisenes Jornades d’Artteràpia

En la seva visita a Olot, la Consellera Dolors Bassa també ha estat en les Jornades d’ArtTeràpia, ha estat l’encarregada d’inaugurar-les. Aquesta és la sisena edició que l’Associació Altrart organitza amb l’objectiu de donar a conèixer la disciplina.

L’Associació Altrart d’Olot segueix amb la seva tasca de difusió de l’Artteràpia. Avui i demà es celebren a la ciutat la sisena edició de les Jornades, una de les principals activats de l’entitat, que han estat inaugurades aquest matí per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa i que compten amb xerrades i conferències, però també amb un taller.

Entre les persones de renom que participen en les jornades hi ha el Coreògraf i ballarí Cesc Gelabert i Antoni Vila Casas, president de la fundació amb el mateix nom, que demà parlarà de l’art i el que ha representat per a ell. Les jornades ja són un esdeveniment regular a la ciutat en el que enguany hi assisteixen una seixantena de persones d’arreu de Catalunya.

L’esdeveniment s’ha fet coincidir enguany amb el Festival Lluèrnia perquè els assistents puguin visitar-lo un cop finalitzades les jornades d’Artteràpia.

 

Notícies relacionades: 
– La sisena edició de les Jornades d’Artteràpia comptaran amb la participació del coreògraf Cesc Gelabert i d’Antoni Vila Casas, president de la seva pròpia fundació
– Els Museus d’Olot s’acosten a nous col·lectius amb tallers d’Artteràpia
– Celebrades les cinquenes Jornades d’Artteràpia a Olot amb presència de la consellera d’Ensenyament Irene Rigau