Marc Mas marca un pòquer de gols en el 5 a 0 de l’Olot contra el Sabadell B

La Unió Esportiva Olot goleja al cuer de la categoria, el Sabadell B, per 5 a 0. Quatre gols de Marc Mas i un de Jose Martínez confirmen el domini majúscul dels de Ramon Maria Calderé sobre el seu rival, massa tímid sobre la gespa olotina.

Fa exactament un any i dotze dies que l’aficionat de la Unió Esportiva Olot no cridava tants gols del seu equip, però llavors l’equip mostrava símptomes preocupants per la seva trajectòria futura a la Segona B. En canvi, els cinc gols que ha anotat l’Olot aquest diumenge contra el Sabadell B són la confirmació d’un equip que aspira a l’èxit aquesta temporada a la Tercera Divisió. Tot i això, els sabadellencs han arrencat el matx avisant en dues ocasions la porteria defensada per Ginard, però Marc Mas ha començat el seu recital personal al minut 9 de joc, rematant una assistència d’Alfredo per tot l’escaire de la porteria visitant. La tarda de Mas no s’acabaria aquí: al minut 35 ha fet el segon, desviant de cap una bona centrada del lateral David Bigas. Amb el 2 a 0 s’ha arribat a la mitja part, però la ratxa del davanter de Sils s’ha mantingut fins al final: al 68, Marc Mas ha raspat la pilota per fer el seu primer hat-trick amb l’Olot, a passada d’Uri Santos. I el punta ha fet el quart al 75, rematant de nou amb el cap la centrada de Blázquez. El 5 a 0 definitiu l’ha fet Jose Martínez, després d’un servei de cantonada: una maneta inapel•lable que certificava la setena victòria consecutiva de l’Olot.

L’Olot es manté a la segona posició, a un punt del Peralada, i ja espera el seu proper rival: la Jonquera.

Notícies relacionades: 
-La Unió Esportiva Olot guanya el Granollers per 2 a 1 en un partit amb nombroses ocasions dels de Calderé
– L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives
– L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3