La santjoanenca Helena Dorca és escollida consellera nacional de Girona del Partit Demòcrata Català

El Partit Demòcrata Català ha escollit aquest dissabte els consellers nacionals de la vegueria de Girona. Són quinze representants del territori al Consell Nacional. Entre aquestes persones n’hi ha una de la Garrotxa, es tracta d’Helena  Dorca, de Sant Joan les Fonts. Dorca és regidora a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i 3a tinent d’alcalde. Professionalment treballa en temes de comunicació i transparència en administracions públiques.

Per altra banda també s’han votat els equips que dirigiran cadascun dels deu àmbits temàtics del partit, que desenvoluparan el corpus ideològic de la formació. La coordinadora general, Marta Pascal, ha dit que “el Partit Demòcrata té cos, té idees i ganes de fer una aportació de gruix a la societat catalana”. Un cop s’han escollit tots aquests càrrecs, i per acabar amb el desplegament del partit, en les següents setmanes cada població realitzarà l’assemblea local per escollir els caps locals.