La 5a edició del Lluèrnia s’enlaira amb l’espectacle ‘Teixint Vides’, de la Cooperativa La Fageda i la Fura dels Baus

L’espectacle ‘Teixint Vides’ de la Cooperativa La Fageda i la Fura dels Baus va reunir a més d’un miler de persones al Firalet d’Olot. La xarxa humana formada per 42 participants, la majoria de la Cooperativa La Fageda, van penjar del cel amb l’ajuda d’una grua de grans dimensions, mentre desenvolupaven una coreografia aèria.

L’espectacle més multitudinari del Lluèrnia 2016 va superar totes les expectatives. El ‘Teixint Vides’ de la Fura dels Baus i La Cooperativa La Fageda va deixar bocabadat a un Firalet ple de gom a gom. La cantant Marina Rossell acompanyada dels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot van fer vibrar el públic i van donar el tret de sortida a l’espectacle.

‘Teixint Vides’ és l’adaptació per a la Cooperativa La Fageda de la producció d’Anigami Experiències, de l’espectacle ‘Dreams’ ideat per la Fura dels Baus per a la inauguració dels Jocs Paralímpics de Londres del 2012. Els protagonistes de la xarxa humana van ser els usuaris i treballadors de La Fageda així com voluntaris procedents de l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa i del grup de diables Pim Pam Pum Foc!. L’acte es va tancar amb un pastís gegant amb el que la pròpia Fageda va obsequiar els que van fer possible un espectacle tan memorable com el ‘Teixint Vides’.

Notícies relacionades:
-El Lluèrnia dóna una especial importància al riu Fluvià i s’acomiada, amb un últim ball, del Firal
-L’arquitecte Clara Riera presenta la instal·lació efímera ‘Sota una col’ a la plaça de l’Arxiu d’Olot en el marc del Festival Lluèrnia