El CTT Olot Ammerländer és líder virtual després de guanyar l’Irún per 4 a 3 i es manté imbatut a la categoria

El Club Tennis Taula Olot Ammerlander va guanyar diumenge a l’Irun per 4 a 3, en un duel intens que es va haver de decidir als dobles. La tripleta formada per Arnau Roca, Jordi Piella i Óscar Gallego es manté imbatuda a la lliga.

El partit de tennis taula que es va viure diumenge al Pavelló d’Esports d’Olot no era apte per a patidors. Els aficionats van haver d’esperar més de quatre hores per conèixer el desenllaç d’un matx que anava d’un cantó a l’altre sense que cap dels equips aconseguís un avantatge clar. Al final, el Club Tennis Taula Olot Ammerlander es va imposar al líder provisional, l’Irun Leka Enea basc per 4 a 3, després de tot un matí intens on ningú dels dos va voler deixar anar la tovallola. L’Olot va aconseguir situar-se 2 a 1 al marcador, però quan semblava que el partit es decantava al seu favor, Jordi Piella i Oscar Gallego van perdre els seus dos primers punts de la temporada de forma consecutiva. Això feia que Arnau Roca hagués de resoldre favorablement un punt decisiu. Després de perdre el primer set, Roca va remuntar per posar de nou l’empat en el global del partit. Al final, va decidir el partit de dobles, on l’Olot disposa d’una de les millors parelles de Primera Divisió formada per Piella i Gallego.

L’Olot es manté així imbatut a la categoria, amb quatre victòries en quatre partits, i és el líder virtual de la divisió. El proper enfrontament el jugarà contra el Vilafranca, el proper dissabte a dos quarts de dotze del matí a la capital garrotxina.

Notícies relacionades:

-El CTT Olot Ammerländer s’imposa sense dificultats al Fortuna basc per 6 a 0
– El CTT Olot Amerländer incorpora Jordi Piella per assolir el tan desitjat ascens a Divisió d’Honor

x