Els problemes logístics del Lluèrnia fan plantejar una organització conjunta amb l’Ajuntament per properes edicions

Tant l’organització del Lluèrnia com l’Ajuntament d’Olot han fet una bona valoració del festival. L’esdeveniment va comptar amb intervencions artístiques diverses i de qualitat, a la vegada que, com en les anteriors edicions, afavoria les sinergies entre entitats, associacions, empreses i veïns perquè tot lluïs durant el dissabte al vespre. El Lluèrnia va atraure milers de persones al centre de la ciutat i això va posar de manifest algunes mancances a nivell logístic i de mobilitat que caldrà resoldre de cara a properes edicions. Des de l’organització del festiva es demana disculpes per les molèsties que la seva celebració hagi causat als veïns i s’intenta esbrinar per què alguns veïns no van rebre la notificació conforme es tallaria el seu carrer. Des de l’Ajuntament, el regidor de cultura, Josep Berga, apunta que per properes edicions “segurament s’haurà de fer un festival més compartit” en que des de Lluèrnia s’assumeixi la direcció artística i l’Ajuntament totes les qüestions
logístiques i de mobilitat.

Notícies relacionades:

La 5a edició del Lluèrnia s’enlaira amb l’espectacle ‘Teixint Vides’, de la Cooperativa La Fageda i la Fura dels Baus
L’arquitecte Clara Riera presenta la instal·lació efímera ‘Sota una col’ a la plaça de l’Arxiu d’Olot en el marc del Festival Lluèrnia
-El Lluèrnia dóna una especial importància al riu Fluvià i s’acomiada, amb un últim ball, del Firal