Aquesta setmana hi haurà restriccions al trànsit als túnels de Bracons per substitució d’enllumenat nocturn i exterior a LED’s

Per aquesta setmana hi ha previstes restriccions a la circulació als túnels de Bracons. Des d’avui dilluns fins al divendres 18 de novembre hi haurà restriccions al trànsit a la C-37. Des de les 7 del matí del 14 a les 7 del matí del 16 es tallarà el carril dret en sentit Vic del túnel de la Codina. I des de les 7 del matí del dia 16 a les 3 de la tarda del 18, es tallarà un dels dos carrils en sentit Olot. En tot moment, es mantindrà un carril per cada sentit de la circulació.

El motiu de les restriccions és la substitució d’enllumenat nocturn i exterior a LED’s i instal•lació de sistemes de regulació dinàmica al Túnel de la Codina. Els horaris del canvi del tall del carril lent sentit Vic al de doble encarrilament sentit Olot, són orientatius. La programació horària podria variar en funció de la finalització dels treballs. Dissabte 19 la circulació tornarà a la normalitat.

x