Aquest 2016 ja s’han fet a Olot més de 40 esdeveniments en el marc del projecte ‘Reunions entre volcans’

La setmana que ve Olot serà la seu del Congrés de Fires de Catalunya. Aquest s’emmarca en la iniciativa ‘Reunions entre volcans’ que des de fa uns anys es du a terme a la ciutat. En el que portem d’any són més de 40 esdeveniments els que s’han celebrat a Olot.

Des del gener, Olot ha acollit més de 40 esdeveniments externs (congressos, trobades, reunions…) que han tingut un impacte directe superior als 300.000 euros en els sectors de la restauració i l’hoteleria. Van ser més de 1.500 persones les que van participar en aquestes esdeveniments que s’emmarquen el l’estratègia Reunions entre volcans, una iniciativa que vol consolidar Olot i la Garrotxa com un espai per acollir aquests esdeveniments. El projecte Reunions entre volcans va néixer l’any 2007 a iniciativa de l’Ajuntament d’Olot i una trentena d’empreses preparades professionalment per acollir esdeveniments a la Garrotxa.

 

Notícies relacionades: 
– Olot es reivindica com a ciutat acollidora de congressos i seminaris de petit format amb 2.300 visitants i 35.000 euros al 2014