El grup garrotxí Agnès & The Pèpits publica el seu primer videoclip ‘El Colom’

El grup garrotxí Agnès & The Pèpits segueix complint etapes i aquest dilluns ha vist la llum el primer videoclip del conjunt, de la cançó ‘El colom’. Per a fer-lo, el grup ha comptat amb la col·laboració de l’Escola de Dansa de l’Esbart Olot, sota la producció d’Albert Fotografia.

Agnès & The Pèpits porten dos anys actuant sobre els escenaris, amb les cançons pròpies d’Agnès Algueró acompanyada de Miquel Pascal i Dani López. La seva música és pròpia de cantautor, amb un aire folk que fusiona estils com la rumba. Dissabte es podrà veure el proper concert del grup a la mateixa ciutat d’Olot, en el marc de la castanyada del barri dels Desemparats que es celebrarà a la plaça de l’ermita de la zona.

>

Notícies relacionades:

– Agnès & The Pèpits i Jessica Mellado mostren la seva qualitat en una tarda per la música local