El projecte VOC arriba a la Garrotxa amb la intenció d’apropar els treballs audiovisuals en català al públic general

Arriba a la Garrotxa el projecte VOC, la mostra de curtmetratges, micrometratges i websèries en català que impulsa Òmnium Cultural. L’espai de Cal Tronc de Besalú acollirà els audiovisuals el proper divendres i dissabte, i el projecte arribarà a Olot el següent cap de setmana.

Per tal d’estimular la producció de continguts audiovisuals en català, Òmnium Cultural ha creat un espai per contribuir a la seva difusió. Es tracta del projecte VOC, acrònim de Versió Original en Català. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries i micrometratges realitzats originalment en llengua catalana, que de retruc permetin ampliar el públic consumidor arran de la descoberta del treball que es fa al país.

La mostra VOC s’inicia a Besalú el divendres 18 i dissabte 19 de novembre, a partir de les set de la tarda al teatre de Cal Tronc. A cada sessió el públic podrà gaudir dels millors curtmetratges i websèries estrenats en el darrer any, juntament amb dos llargmetratges guanyadors de premis com els Gaudí del cinema en català. L’entrada per cada sessió val dos euros, i el públic podrà votar el document que més li agradi. El projecte VOC tindrà continuïtat la setmana vinent, amb la visualització de les obres a l’espai Núria Social d’Olot els dies 25 i 26 d’aquest mes.