ERC presentarà una moció defensant els estudis impartits a l’Escola d’Art

Esquerra d’Olot presentarà una moció en el ple de dijous perquè l’Ajuntament demani al Departament d’Ensenyament que garanteixi que els estudis d’art que s’imparteixen a Olot seran els únics reglats a les comarques de Girona. Són declaracions del seu portaveu, Pere Gómez, al programa el Pentàgon d’Olot Televisió.

Esquerra ha explicat al programa Pentàgon el contingut de la moció que presentarà dijous al ple en defensa de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i els estudis que s’hi imparteixen. ERC no creu que Olot corri el risc de perdre d’Escola d’Art però sí que altres localitats gironines vulguin competir en aquest àmbit.

Respecte de la proposta d’ERC d’habilitar una biblioteca a l’edifici de Can Sacrest, peça clau de l’anomenada illa de les Arts, Gómez ha explicat que es tracta simplement d’una idea que pot ser debatuda. El grup pels que els diferents actors implicats, Departament, Claustre de professors, equip de govern i, si els conviden, l’oposició, s’asseguin a parlar detingudament del futur de l’Escola d’Art.

A Pentàgon, Pere Gómez també s’ha referit a la consulta que comença avui sobre la remodelació del Firal. Creu que la participació hauria de superar el 30%, i ha demanat als olotins que votin per la proposta que més els agrada.