El ‘Pros i Contres’ analitza els tres projectes del Firal d’Olot amb els seus arquitectes

Just avui, amb l’inici de la consulta del Firal d’Olot, tenen una oportunitat única per veure tots els projectes i escoltar els seus arquitectes. El ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió (15.10, 20.40 i 23.10) dedica avui la primera part del programa als tres projectes que els olotins poden votar fins el proper dia 22 de novembre. Albert Brosa entrevista a Joan Forgas, de ‘101 plàtans’, Xevi Bayona, pel projecte ‘Teixir, vestir, cosir’ i Clara Riera, de ‘Un Tossol i dos Triais’. Cada proposta té les seves característiques i són les que s’explicaran detalladament. Amb l’entrevista també podran veure imatges de les tres propostes, detallades, amb l’objectiu que tinguin tota la informació per votar. A la part final també entrevistarem a l’alcalde, Josep Maria Corominas, que donarà els detalls de la consulta popular.