El ple de Sant Feliu de Pallerols vota aquest dijous al vespre la proposta d’adjudicació de l’obra del Centre de Serveis per a la Gent Gran

Sant Feliu de Pallerols votarà en un ple extraordinari aquest vespre la proposta d’adjudicació de l’obra del Centre de Serveis per a la Gent Gran. Si s’aprova es començarà a construir de forma immediata perquè l’any que ve es pugui posar en funcionament. La proposta preveu una construcció en fases que s’anirà executant en funció de la demanda. D’aquesta manera s’arriba a la recta final d’un projecte que va néixer fa 14 anys.

Aquests són els terrenys on s’ha de construir el Centre de Serveis per a la Gent Gran de Sant Feliu de Pallerols. El projecte va néixer fa 14 anys i ara està a un pas de desencallar-se i poder ser una realitat. En un ple extraordinari convocat per aquest vespre es votarà la proposta d’adjudicació de les obres. Aquestes es faran per fases amb la intenció de poder obrir les instal·lacions l’any que ve amb un mínim d’un 40% de la capacitat. Un cop posat en marxa, s’aniran completant les altres fases i s’anirà ampliant les instal·lacions en funció de la demanda i la necessitat del territori. En total el centre tindrà una residència amb 65 places, de les quals un mínim de 25 seran concertades. El centre de dia, que fa tres anys que funciona des d’un altre indret, es traslladarà al nou equipament i es crearan cinc places noves.

L’adjudicació de les obres del Centre de Serveis per a la Gent Gran inclou també la gestió de l’equipament, que ha de donar servei als veïns de Sant Feliu de Pallerols i a d’altres municipis de l’entorn, tant de la Garrotxa com de la Selva.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de Sant Feliu convoca un nou concurs per a la residència amb la previsió de construir-la per fases
– L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols convocarà un nou concurs per construir la residència per a la gent gran