S’amplia el nombre de productes, productors i punts de venda de l’App ‘Especialitats Gastronòmiques’

Al cap de setmana Olot serà el focus de la gastronomia amb la Fira Orígens. Aprofitant que aquesta setmana es parla dels productes de km0, l’Ajuntament d’Olot ha presentat una ampliació de l’aplicació per a dispositius mòbils ‘Especialitats Gastronòmiques’ que dóna a conèixer els productes i productors de la comarca.

El saló de sessions de l’Ajuntament d’Olot va acollir ahir al vespre la presentació de l’ampliació de l’app ‘Especialitats Gastronòmiques’. Després d’un any i mig de vida s’han incrementat el nombre de productes, productors i punts de venda que hi apareixen. S’ha passat de 24 productes a 44, de 37 productors a 89 i de 58 punts de venda a 129. Els productes que en formen part s’escullen sota el criteri del gastrònom Pep Nogué.

L’aplicació inclou 6 categories de productes: Embotit, làctics, begudes, pans coques i tortells, dolços i vegetals i cereals. L’APP vol seguir creixent tant en nombre de descarregues com en nombre de productors. Tots els productors que vulguin informar-se de la iniciativa poden fer posant-se en contacte amb l’IMPO.

 

Notícies relacionades: 
– L’App d’Especialitats Gastronòmiques ja ha registrat més de 160 descàrregues