L’Ajuntament d’Olot demanarà formalment a Ensenyament que protegeixi els graus impartits a l’Escola d’Art

L’Ajuntament d’Olot demanarà formalment al Departament d’Ensenyament que defensi els estudis que s’imparteixen de l’Escola d’Art, no aprovant graus que ja s’estiguin cursant al centre olotí. És l’acord a què va arribar el consistori ahir al ple després d’aprovar la moció presentada per Esquerra. Aquesta i altres mocions presentades per altres grups sobre el procés sobiranista van acaparar bona part del debat del ple de l’Ajuntament d’ahir, que va començar a 2/4 de 8 i va allargar-se fins a més enllà de les 11 de la nit.

A proposta d’Esquerra, l’Ajuntament d’Olot va aprovar ahir per unanimitat demanar al Departament d’Ensenyament que defensi els estudis de l’Escola d’Art, no reglant altres estudis similars a les comarques de Girona.

El ple de l’Ajuntament també va aprovar una moció d’Olot en Comú en defensa del referèndum de Catalunya, amb l’abstenció de la CUP. El ple també va aprovar una moció del grup municipal de Convergència en suport al referèndum, el procés constituent i els ens i electes investigats. Aquest punt va comptar amb l’abstenció d’Olot en Comú i el vot en contra del PSC.

Posteriorment, Convergència i el PSC van rebutjar la moció de la CUP que demanava treballar el 12 d’octubre i el 6 de desembre. La proposta no va ser aprovada. Olot en Comú va abstenir-se. El ple de l’Ajuntament d’Olot d’ahir també va aprovar ahir anomenar la pista de patinatge del Pavelló d’Esports Pista Monsita Casadellà, en record de qui va ser la primera presidenta del club Patinatge Artístic Olot, que va apostar decididament per fomentar la pràctica del patinatge artístic, especialment la de grups, així com la professionalització de la seva direcció artística.

 

Notícies relacionades: 
– ERC presentarà una moció defensant els estudis impartits a l’Escola d’Art
– ERC d’Olot demana un pla integral per l’Escola d’Art i una segona biblioteca a Can Sacrest
– L’alcalde d’Olot nega que hi hagi cap projecte d’estudis d’art a les comarques de Girona que pugui amenaçar l’Escola d’Art olotina