L’Ajuntament de la Vall d’en Bas no troba sentit a construir una sola rotonda a la C-152 si no es fa juntament amb tot el projecte previst

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas confia que podrà posar en marxa el futur centre de serveis per a la gent gran l’any vinent. L’equip de govern de la vall, d’altra banda, no veu sentit a construir una sola rotonda isolada a la C-152, després que l’Ajuntament de les Preses ha decidit no seguir endavant amb l’altra rotonda, que estava projectada al seu terme municipal.

A principis d’any, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas preveia que en un any i mig podria obrir el centre de serveis per a la gent gran. L’alcalde, Lluís Amat, segueix pensant que el centre podrà posar-se en funcionament al 2017, en declaracions al programa L’Alcalde Respon d’OLOT TELEVISIÓ.

A L’Alcalde Respon, Amat ha parlat de com es va resoldre el projecte de la construcció de dues rotondes a la travessera de les Preses. L’alcalde de la Vall d’en Bas ha volgut deixar clar que la proposta va procedir de l’Ajuntament de les Preses, però després de les protestes de diversos veïns, el ple del consistori de les Preses va rebutjar-ne la construcció. Una de les rotondes projectades, la que havia de construir-se prop de l’escola de la Bòvila, es trobava al terme municipal de la Vall d’en Bas. El consistori basenc, però, no veu sentit a construir una sola rotonda en aquest punt de la travessera. Per a l’equip de govern de la Vall d’en Bas, el que tenia sentit era tot el projecte, les dues rotondes juntament amb els girs a l’esquerra previstos i l’obertura de carrers per fer possible la sortida del trànsit. La mobilitat que l’Ajuntament de la Vall d’en Bas vol deixar resolta ara és la que implicarà l’obertura del centre de serveis per a la gent gran, una qüestió sobre la qual ja està treballant.