L’Olot s’enfronta a La Jonquera en una jornada clau per la lliga

La Unió Esportiva Olot visitarà la Jonquera diumenge a les 16h de la tarda en la jornada 15. Una victòria dels de Ramon Maria Calderé, tenint en compte que Peralada i Vilafranca s’enfronten, podria ser un cop d’efecte a la lliga.

L’Olot visitarà la Jonquera a la quinzena jornada amb l’objectiu d’aprofitar l’ensopegada del Peralada o el Vilafranca, que s’enfronten a Peralada. La Jonquera, però, no serà un rival fàcil de vèncer tot i ser un equip que acaba d’ascendir de categoria. Els homes d’Axel Vizuete només han rebut 6 gols en tota la competició, però també és veritat que només n’han fet 7, dos menys que l’Olot només en la jornada anterior.

L’entrenador del conjunt olotí creu conèixer la tecla amb la que desfer un rival que es caracteritza per les seves virtuts defensives, dues línies de quatre molt juntes i que deixen pocs espais als jugadors per pensar i maniobrar.

La Unió Esportiva Olot s’enfronta ara a un autèntic Tourmalet. El partit davant la Jonquera serà el primer d’una sèrie de tres en els que es veuran les cares, a més de amb la Jonquera, el Peralada, primer classificat, i el Vilafranca, tercer a la taula. Diumenge a les 16h a la Jonquera, primera prova de foc per l’Olot.

 

Notícies relacionades: 
– Marc Mas marca un pòquer de gols en el 5 a 0 de l’Olot contra el Sabadell B
-La Unió Esportiva Olot guanya el Granollers per 2 a 1 en un partit amb nombroses ocasions dels de Calderé
– L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives

x