Oberta la convocatòria per a les 3 categories dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2017

La convocatòria per els Premis Literaris Ciutat d’Olot ja està oberta. Els 3 premis que s’atorgaran són el de prosa narrativa, Marian Vayreda, dotat amb 10.000 euros el de poesia, Joan Teixidor de 2.000 euros i el de Novel·la Juvenil dotat amb 4.500 euros.

Els Premis Literaris Ciutat d’Olot 2017 ja han obert la convocatòria per a les seves 3 categories. El 51è Premi Marian Vayreda de prosa narrativa està dotat amb 10.000 euros, més la publicació de l’obra per part de l’editorial Empúries. El 51è Premi de poesia Joan Teixidor, dedicat als haikus en línia, rebrà 2.000 euros i Viena Edicions en publicarà els textos guanyadors. Pel que fa a la 48a edició del Premi Novel·la Juvenil, per un públic de 13 a 16 anys, està dotat amb 4.500 euros i la publicació de l’obra per part de Llibres del Segle.

Les bases completes amb tots els requisits necessaris per participar a les tres categories dels premis Ciutat d’Olot es poden consultar a www.olotcultura.cat. Les propostes es poden presentar fins l’1 de març del 2017 i el 10 de juny es donaran a conèixer els autors premiats en un acte obert a tothom.

Notícies relacionades:

-Queden pocs dies per presentar-se als premis Ciutat d’Olot de literatura
-Publiquen l’obra ‘Els ocells’, guardonada als premis Ciutat d’Olot 2015