La 5a Fira Orígens projecta el treball enogastronòmic de productors d’arreu de Catalunya

La 5a edició de la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya, coneguda com Fira Orígens, reuneix, com de costum, a productors de tot el territori català. Aprendre, tastar i comprar són les accions més cotitzades en aquest esdeveniment.

La Fira Orígens és l’aparador perfecte pels productors que a més de donar a conèixer els seus productes, també poden establir relacions amb altres empresaris del sector enogastronòmic. Enguany es celebra la cinquena edició i centenars de persones no s’han perdut el primer dia de la fira, i han aprofitat per degustar productes d’arreu de Catalunya. Per els productors la Fira Orígens és un esdeveniment ideal per promocionar-se. Productors de tot el mapa català han fet cap a Olot per projectar el seu treball a les terres garrotxines.

Notícies relacionades: 

-‘El vermut tradicional català renovat’ combina el vi dolç amb elements com el foie gras a la 5a Fira Orígens
-L’aiguardent Gin Volcànic guanya el premi al millor producte de la Fira Orígens 2016
– El cuiner Gerard Xifra i el pastisser Jordi Ferrer creen unes postres conjuntes amb productes de la Garrotxa per a la Fira Orígens
– La 5a edició de la Fira Orígens d’Olot ha obtingut més visitants procedents de fora de la Garrotxa i del sector professional i més volum de negoci

x