El gran Recapte dels Aliments d’Olot del dia 26 de novembre ja compta amb 230 col·laboradors

L’escola Cor de Maria va ser l’escollida per fer, un any més, la reunió prèvia al Gran Recapte d’Aliments que organitza la Fundació Banc dels Aliments amb l’ajut del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Càritas Garrotxa i Creu Roja Garrotxa. Aquest any la jornada central del Gran Recapte serà el dia 26 de novembre.

Prop d’una trentena de persones es van reunir a l’escola Cor de Maria per preparar, un any més, la jornada del Gran Recapte d’Aliments que organitza la Fundació Banc dels Aliments. L’Alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, va agrair a tots els assistents a l’acte la seva labor, instant-los a seguir treballant per als més necessitats. Els voluntaris acostumen a repetir, però també hi ha cares noves. No hi ha un perfil concret de gent que hi participa, tant gent gran com jove col·labora. Hi participen més de dos-cents trenta col·laboradors. Els aliments que es recaptin aniran al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa.

Notícies relacionades:

-La Garrotxa aprofita el Gran Recapte per conscienciar sobre l’ús de bosses de roba a la compra a través del projecte ‘Teixim’
-El Gran Recapte a la Garrotxa del 2015 va poder donar el doble de productes als més necessitats respecte la resta de la demarcació
– Rècord del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa, que recull 43.978 quilos d’aliments i productes bàsics