Troben el cadàver que podria ser el del Mosso d’Esquadra d’Olot desaparegut

Foto: Inter-Sos

Han localitzat el que podrien ser les restes de David Piella Baldrich, el Mosso d’Esquadra d’Olot que està desaparegut des del 26 d’abril del 2013. Segons publica aquest dissabte el diari El Punt Avui, un caçador va trobar dimecres passat en un bosc al costat del castell dels Banys, als Banys d’Arles (Vallespir) ossos humans que se sospita que podrien ser de Piella. De fet el vehicle del mosso ja es va localitzar en el moment de la recerca aparcat en un voral, en un carrer dels Banys d’Arles.
Segons explica el rotatiu el caçador va veure que hi havia ossos al bosc de l’entorn del castell dimecres passat a les onze del matí i, després de la batuda de caça ho va denunciar als gendarmes d’Arles, que els va acompanyar fins al lloc. Després de la inspecció van trobar diversos ossos humans i restes de roba, com una jaqueta de la marca Quechua i uns pantalons texans, així com les restes d’un carnet que feia referència a un sindicat de la policia. Tots aquests indicis fan pensar que les restes corresponen a David Piella. El mosso era de Ripoll però vivia a la Canya amb la seva dona.Ara caldrà fer la identificació del cadàver, que correspon a la gendarmeria francesa.

Notícies relacionades:

-Localitzen als Banys d’Arles el vehicle del Mosso d’Esquadra d’Olot desaparegut
-Continua la recerca del mosso d’esquadra desaparegut

x