El Bosc de Tosca guanya al Cassà per la mínima i es manté líder (1-0)

Per la mínima i en un partit realment iguala, però el Bosc de Tosca va aconseguir quedar-se amb els tres punts en joc en el partit que l’enfrontava al Cassà i que va acabar amb victòria per 1-0 dels locals.

Els nois d’Albert Danés van haver de lluitar de valent per guanyar a un Cassà que és quart a la classificació i que va plantejar un partit que va fer trontollar les previsions locals. Els visitants, entrenats per Jordi Juanola, van sortir al camp amb la intenció de demostrar que podien emportar-se els tres punts i van dominar al principi del partit. No va ser fins pràcticament la mitja hora de joc que el Bosc de Tosca va agafar la pilota i va imposar el seu joc.

La primera meitat va mostrar un equip que tenia la possessió però no acabava de trobar l’eina per desequilibrar el rival i un altre, el Cassà, que era molt més vertical en les transicions i portava més perill en les seves aproximacions. Tot i això, i ja a la segona meitat, es va acabar imposant la possessió de la pilota, que va fatigar els jugadors del Cassà fent que els espais apareguessin. En una jugada enrevessada i plena de rebots, la pilota li va caure a Ferran, que es va quedar sol davant del porter i no va perdonar. Era el minut 83 i el Bosc de Tosca deixava el Cassà ferit de mort.

Amb aquests tres punts el Bosc de Tosca es manté al capdavant de la taula del grup 1 de 2a catalana.