L’aiguardent Gin Volcànic guanya el premi al millor producte de la Fira Orígens 2016

Ratafia Russet i Comercial Masoliver van presentar dissabte a la Fira Orígens el Gin Volcànic, l’aiguardent de ratafia que va sortir a la venda aquest any. Els assistents a l’Aula de Tast van poder tastar un còctel amb la ginebra, que ha estat considerada el millor producte de la Fira d’aquest 2016.

Els visitants de la Fira Orígens també van poder tastar el nou aiguardent garrotxí Gin Volcànic, fruit de la unió de les dues empreses familiars i arrelades a la comarca, Comercial Masoliver i Ratafia Russet. Gin Volcànic també va ser el guanyador del premi al millor producte de la Fira, per unanimitat del jurat, mentre que Formatges La Xiquella es va emportar el premi al millor estand. Jordi Codina de Ratafia Russet i el director tècnic de Comercial Masoliver, Juan Alberto Álvarez, van presentar la ginebra de ratafia, que va sortir a la llum abans de les Festes del Tura d’enguany.

Els assistents de l’Aula de Tast de la Fira també van poder provar un còctel de Gin Volcànic. El mes de setembre, Russet i Masoliver van embotellar fins a 6.000 ampolles de Gin Volcànic i calculen fer-ne 8.000 més fins al pròxim mes de juny.

Notícies relacionades: 

-‘El vermut tradicional català renovat’ combina el vi dolç amb elements com el foie gras a la 5a Fira Orígens
– El cuiner Gerard Xifra i el pastisser Jordi Ferrer creen unes postres conjuntes amb productes de la Garrotxa per a la Fira Orígens
– La 5a edició de la Fira Orígens d’Olot ha obtingut més visitants procedents de fora de la Garrotxa i del sector professional i més volum de negoci

x