L’Espai Núria Social acull la II Jornada Europea ‘Europe for you’ sobre projectes d’intercanvi i mobilitat per a joves

El Consell Comarcal de la Garrotxa va organitzar divendres la II Jornada Europea ‘Europe for you’ a l’Espai Núria Social d’Olot, per presentar els projectes de formació i voluntariat, totalment finançats, que ofereix la Unió Europea per a joves de 13 a 30 anys.

L’Espai Núria Social va acollir divendres a la tarda la Segona Jornada Europea ‘Europe for you’ (E4U), organitzada pel Consell Comarcal de la Garrotxa. L’objectiu de la trobada era donar a conèixer els joves l’oportunitat de viatjar i treballar a països de la Unió Europea a través del programa Erasmus Plus – Joventut en Acció i fomentar, d’aquesta manera, l’interncanvi cultural i lingüístic entre persones de diferents països. Aquest programa consta de tres projectes per a nois i noies entre 13 i 30 anys.

Els programes que es van presentar van ser el d’Intercanvi de Joves,  ‘Trainings’ i el Servei de Voluntariat Europeu, per fer un curs de formació o un voluntariat a l’estranger amb totes les despeses pagades. Joves de la Garrotxa que van participar en aquests projectes van explicar les seves vivències.  Aquest any és el 20è aniversari del programa Servei de Voluntariat Europeu i per celebrar-ho, també es va passar el documental ‘Joves x Europa#2: SVE’ sobre l’experiència d’una garrotxina a Àustria.

Notícies relacionades: 
-L’espai Núria Social acull una jornada solidària de circ per recollir fons per l’ONG LivingNepal
– Inaugurades les reformades instal·lacions del nou espai Núria Social amb una cantina agroecològica i una sala polivalent
– El Núria reobre dimarts amb un espai de coworking