‘El vermut tradicional català renovat’ combina el vi dolç amb elements com el foie gras a la 5a Fira Orígens

Vermut tradicional català renovat a la FIra Orígens

L’Aula de Tast de la 5a Fira Orígens va acollir ahir l’activitat de degustació ‘El vermut tradicional català renovat’. Els comensals que hi van participar van poder degustar els vermuts de Cisa, Miró i Yzaguirre, juntament amb el foie gras, el micuit i el magret d’ànec de Collverd.

‘El vermut tradicional català renovat’ va reunir a 3 productors de vermut del territori, Vermouth Cisa del Maresme, Vermut Miró del Baix Empordà i Yzaguirre Vermut del Tarragonés. Amb la col·laboració i els productes del segell Girona Excel·lent i el foie gras, el micuit i el magret d’ànec de Collverd, la degustació no va deixar indiferents a la trentena de comensals que s’hi van apuntar.

Els tres productors de Vermut que van participar a l’acte van destacar els trets diferencials dels productes que van oferir als comensals.

Casar elements com el vermut amb el foie gras són combinacions culinàries que fan de la 5a Fira Orígens d’Olot un esdeveniment tant interessant.

x