Victòria agredolça del Club Bàsquet Garrotxa davant el Malgrat (64-60)

Un partit que ha de servir de punt d’inflexió. El Club Bàsquet Garrotxa va superar 64-60 al Malgrat en un enfrontament que va mostrar les millors virtuts i els pitjors defectes dels garrotxins.

I és que la primera part va mostrar com els de Sant Joan les Fonts imprimien velocitat i intel·ligència al joc, dirigits per un excepcional Burgess. Els del Maresme, simplement, no podien aturar el joc local, que va donar una autèntica exhibició tant en la part ofensiva com en la defensiva.

Però la segona part va ser tot el contrari. Tot i que el marcador a l’inici del tercer quart reflectia un 42-28 prou curt, els nois de Xavi Clopés van canviar l’actitud i van confiar en la victòria. I a vegades, només amb això és suficient. L’agressivitat en defensa va creixer i amb ella, els punts fàcils. Els de la Garrotxa es van mostrar nerviosos en alguns trams de la segona part, fet que va provocar certa precipitació.

Al final, però, els locals van poder mantenir l’avantatge que havien treballat a la primera meitat i es van emportar la victòria davant d’un rival directe.

Notícies relacionades:

-Els errors del Club Bàsquet Garrotxa el fan perdre 54 a 59 contra un Santa Eugènia més encertat
– El Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc bat el seu rècord històric d’equips federats amb tretze formacions