El concert solidari organitzat per Càritas Garrotxa a l’Escola Pia fa brillar el Cor Gòspel Girona

Càritas Garrotxa va organitzar un concert solidari del Cor Gòspel Girona a l’Església Escola Pia d’Olot ahir a la tarda. El Cor, amb més de 12 anys d’experiència, ja ha actuat diverses vegades a Olot per causes socials.

El Cor Gòspel Girona va actuar diumenge a l’Església de l’Escola Pia d’Olot, en un concert solidari organitzat per Càritas Garrotxa.L’objectiu de l’espectacle, com el Dansel Garrotxa o en concert contra la pobresa infantil de Besalú, era recaptar fons per ajudar a les persones en risc d’exlusió social.

El Cor Gòspel Girona té més de 12 anys d’experiència i compta amb 40 components. Es definiesen com un cor solidari, de cantants amateurs i amb l’objectiu d’actuar per a causes socials. El Cor ja ha participat durant tres anys consecutius a la trobada de Cors de Gòspel, que organitza Gòspel Garrotxa també en benefici de Càritas. Cor Gòspel Girona té un ampli repertori, que abraça des del gospel tradicional al més contemporani. Els fons recollits pel concert es destinaran a programes de Càritas Garrotxa per vetllar per a les persones que més ho necessiten.

Notícies relacionades: 

– El Cor Gospel Girona actuarà a Olot a benefici de Càritas Garrotxa