Desallotgen els veïns d’un bloc de Sant Jaume de Llierca per l’incendi d’un matalàs

Un incendi a la primera planta d’un bloc de pisos de Sant Jaume de Llierca ha obligat a desallotjar 20 veïns aquesta passada matinada. Els fets han passat prop de 2/4 de 2 de la matinada al número 16 del carrer Sant Jaume. Un veí que es trobava despert a aquella hora ha notat que sortia fum del primer segona a través del pati de llums. Ràpidament ha avisat els equips d’emergència, que han desallotjat la vintena de veïns que es trobaven a l’immoble. L’incident no ha causat cap ferit. Els bombers han extingit ràpidament el foc i els veïns han pogut tornar a casa poc més tard, a 1/4 de 3 de la matinada. Els mossos d’esquadra investiguen les causes de l’incendi. El pis, ubicat en un bloc propietat de Caixabank, estava buit però en els darrers dies havia estat ocupat il·legalment. El foc s’havia originat en un matalàs que es trobava dins de l’habitatge. En el moment de l’incident no s’hi trobava ningú dins del pis.