Les Jornades Volcàniques de la Visió donen a conèixer a Olot una campanya escolar catalana

Aquest cap de setmana a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’hi han dut a terme les Jornades Volcàniques de la Visió. Durant dissabte i diumenge es va fer un curs dirigit a professionals, divendres per la tarda la jornada va anar destinada a professors i pares.

Des de fa uns anys a Catalunya es du a terme una campanya de visió i aprenentatge per informar sobre el sistema visual, les seves deficiències i com detectar-les. Divendres a l’hospital d’Olot es va fer una xerrada per donar a conèixer aquesta campanya del Col·legi Oficial d’Òptics Optometristes de Catalunya. La campanya es dirigeix als professors, pares i nens, que amb una presentació poden descobrir si tenen algun defecte a la vista que els dificulta l’aprenentatge.

La presentació d’aquesta iniciaitva a Olot es va fer en el marc de les Jornades Volcàniques de la Visió que des de divendres i fins diumenge s’han dut a terme a l’hospital comarca. La xerrada de divendres va anar destinada a mestres i pares, mentre que dissabte i diumenge es va fer un curs dirigit a professionals, òptics – optometristes, on es va explicar les possibles línies de tractament que es poden aplicar quan troben un determinat problema visual.