‘Escriure el passat’ és el lema de la quarta edició del Festival MOT, que es celebrarà del 23 de març a l’1 d’abril del 2017

Aquest matí s’ha presentat la quarta edició del MOT per donar a conèixer algunes dels escriptors que participaran en l’esdeveniment. El Festival de Literatura d’Olot i Girona es celebrarà entre el 23 de març i l’1 d’abril del 2017 i el lema escollit és ‘Escriure el passat’.

Santiago Posteguillo, Carme Riera, Almudena Grandes, Edward Rutherfurs o Albert Sánchez Piñol són alguns dels escriptors més coneguts que participaran al festival MOT 2017, però també hi ha altres autors confirmats com Patrock Deville, Leonardo Padura, Ramon Solsona, Gemma Ruiz i Enric Calpena. Tots ells s’aplegaran sota el lema ‘Escriure el passat’ per explorar els usos del passat en la literatura contemporània a través de múltiples punts de vista i de diversos gèneres literaris.

El MOT es celebrarà entre el 23 de març i l’1 d’abril del 2017. A Olot les converses entre escriptors es faran el 24, 25 i 26 de març, mentre que a Girona es faran un cap de setmana més tard, el 29 i 30 de març i l’1 d’abril. Tot i que encara queda temps per la celebració del festival, la presentació es fa amb mesos d’antelació perquè les persones interessades puguin llegir-se les obres dels autors confirmats.

El festival de Literatura d’Olot i Girona va nèixer el 2014 fruit de l’esforç conjunt dels dos ajuntaments. En aquesta quarta edició la comissària tornarà a ser la doctora en Filologia i professora de literatura contemporània a la Universitat de Girona, Mita Casacuberta.

Notícies relacionades:
-Javier Cercas, Mia Couto i Quico Pi de la Serra tanquen l’edició de la consolidació del MOT
– Juan José Millás, Monika Zgustová i David Foenkinos han estat els protagonistes del MOT d’aquest divendres
– Comença la tercera edició del Festival MOT de literatura a la Carbonera en la seva setmana a Olot