Inauguren la 2a Setmana de l’emprenedoria d’Olot amb la intenció de créixer en nombre d’assistents a les activitats

Ahir es va inaugurar la 2a edició de la Setmana de l’Emprenedoria, que pretén donar resposta a aquells que decideixen iniciar el seu negoci. Fins el proper divendres 25 de novembre s’han organitzat 19 activitats relacionades amb l’emprenedoria, sis més que l’any passat.

Durant l’any, l’Institut Municipal de Promoció d’Olot realitza de mitjana prop de 400 atencions relacionades amb l’emprenedoria; per respondre a algunes d’aquestes iniciatives i afavorir l’aparició de nous interessats, l’ens va crear l’any passat la Setmana de l’Emprenedoria. Aquest dilluns es va inaugurar la segona edició d’aquestes jornades, que a la ciutat s’allargarà fins el proper divendres 25 de novembre. En total, Olot acollirà diverses activitats relacionades amb el fet d’emprendre; 19 conferències, tertúlies, debats i col·loquis dirigits als que volen començar alguna activitat, comptant amb professionals que han fet el mateix camí.

Enguany s’espera superar el mig miler d’assistents que es van registrar a la Setmana de l’emprenedoria de l’any passat, amb l’augment d’activitats durant el cicle: en concret, hi ha fins sis actes més que els programats el 2015.

Notícies relacionades:

-La segona Setmana de l’Emprenedoria se celebrarà a Olot del 21 al 25 d’octubre amb més activitats respecte de l’any passat
-Comença la primera Setmana de l’Emprenedoria d’Olot amb bones expectatives pel que fa a la participació

x