El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona aclareix que volen complementar els estudis d’art que es fan a Olot

Durant la roda de premsa de presentació del Festival MOT, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona ha negat que la capital de la demarcació vulgui suplir els estudis reglats que es fan a l’Escola d’Art d’Olot. Carles Ribas ha aclarit que Girona vol donar sortida a la seva escola d’art, que actualment no té estudis reglats, però sense trepitjar els que es fan a Olot. Ha subratllat que la seva voluntat és que Olot i Girona es complementin. “En absolut hi ha voluntat de fer cap mena d’esquinçada ni dany a la ciutat d’Olot”.

Des d’Olot, el regidor de Cultura, Josep Berga, creu que l’art té suficient amplitud com perquè els dos centres ofereixin estudis complementaris, d’aquesta manera els estudiants d’Olot que volen aprendre àmbits que no es treballen a Olot, podrien desplaçar-se a Girona.

Notícies relacionades: 
– L’Ajuntament d’Olot demanarà formalment a Ensenyament que protegeixi els graus impartits a l’Escola d’Art
– ERC d’Olot demana un pla integral per l’Escola d’Art i una segona biblioteca a Can Sacrest
– L’alcalde d’Olot nega que hi hagi cap projecte d’estudis d’art a les comarques de Girona que pugui amenaçar l’Escola d’Art olotina