El ‘youtuber’ Celopan participa en una tertúlia d’emprenedoria amb 250 joves dels instituts d’Olot

En el marc de la Setmana de l’Emprenedoria, avui s’ha celebrat una tertúlia entre membres de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa i dos-cents cinquanta alumnes dels instituts d’Olot. Entre els ponents, hi havia David Calvo, Celopan, un famós ‘youtuber’ garrotxí.

Molts d’aquests joves podrien ser emprenedors en un futur. Potser no ho saben, però més endavant voldrien tirar endavant un projecte de collita pròpia, i per animar-los en el camí la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot els ha volgut mostrar exemples d’aquesta via. En aquest sentit, l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa ha organitzat aquest dimarts una tertúlia amb diferents persones que han aconseguit tirar endavant la seva idea.

Entre els ponents, hi havia l’olotí David Calvo, àlies Celopan, un famós ‘youtuber’ que va marxar a Madrid per desenvolupar el seu projecte audiovisual. Ara és un dels especialistes del sector, i a la tertúlia ha explicat què significa ser emprenedor per a algú com ell.

A la tertúlia hi han assistit prop de dos-cents cinquanta estudiants dels instituts d’Olot, que han vist cinc exemples sobre com iniciar una nova activitat i no fallar en l’intent.

Notícies relacionades:

-Inauguren la 2a Setmana de l’emprenedoria d’Olot amb la intenció de créixer en nombre d’assistents a les activitats
-La segona Setmana de l’Emprenedoria se celebrarà a Olot del 21 al 25 d’octubre amb més activitats respecte de l’any passat
-Comença la primera Setmana de l’Emprenedoria d’Olot amb bones expectatives pel que fa a la participació