La ‘coach’ Joana Frigolé explica les qualitats del lideratge femení a la Setmana de l’Emprenedoria

En el marc de la Setmana de l’Emprenedoria, ahir la coach Joana Frigolé va oferir una conferència on va parlar del lideratge femení, entès com a un estil de lideratge que guanya adeptes.

L’organització de la Setmana de l’Emprenedoria ha afegit actes destinats al sector femení en aquesta segona edició, davant l’augment d’emprenedoria femenina que està experimentant la comarca.

La sala de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa va omplir-se ahir al vespre de dones, però també d’homes, per escoltar Joana Frigolé, coach i experta en recursos humans. Frigolé va parlar de lideratge femení, entès, no com un lideratge exclusiu de les dones, sinó com un estil de lideratge en voga que tothom pot aprendre i que té a veure amb el control efectiu de les emocions. La ponència la va presentar Ariadna Villegas, directora de Dinàmig, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa.

L’organització de la Setmana de l’Emprenedoria ha afegit actes destinats al sector femení en aquesta segona edició, davant l’augment d’emprenedoria femenina que està experimentant la comarca. Si bé fa uns anys la majoria de projectes empresarials eren liderats per homes, actualment les dones són aproximadament la meitat de les persones ateses al servei d’emprenedoria. La meitat dels projectes que s’han presentat als Premis 100% emprenedors també han estat liderats per dones.

Notícies relacionades:

-El ‘youtuber’ Celopan participa en una tertúlia d’emprenedoria amb 250 joves dels instituts d’Olot
-Inauguren la 2a Setmana de l’emprenedoria d’Olot amb la intenció de créixer en nombre d’assistents a les activitats
-La segona Setmana de l’Emprenedoria se celebrarà a Olot del 21 al 25 d’octubre amb més activitats respecte de l’any passat