La Garrotxa celebrarà 14 de les 467 fires catalanes que tindran lloc durant el 2017

En el marc del Congrés de Fires de Catalunya, s’ha anunciat el nombre de fires que es celebraran l’any que ve al país. Són 467, una xifra que representa un increment del 3% respecte aquest 2016. Del total, 100 es celebraran a la demarcació de Girona, sis d’aquestes a la ciutat d’Olot.

El món de les fires catalanes viu un bon moment, segons es desprèn de les dades que han donat a conèixer avui la Federació de Fires i la Direcció General de Comerç del govern català. L’any vinent es celebraran un total de 467 fires a tot el país, repartides en els 245 municipis organitzadors, i on destaca el creixement de les fires amb vocació internacional d’un 32% respecte el 2015. Dels 467 esdeveniments que tindran lloc a Catalunya, 100 es celebraran a la demarcació de Girona, 14 de les quals es faran a la comarca de la Garrotxa.

La mateixa directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha volgut fer referència en el Congrés de Fires que es celebra a Olot la importància del sector com a elements vertebradors econòmics al país. Malgrat això, segons la mateixa Direcció General de Comerç les Fires hauran d’afrontar diversos reptes en el futur, relacionats amb la mateixa innovació en el sector, els valors diferencials de cada una, la seva internacionalització i com afavorir la captació del talent per al món firal.

Notícies relacionades: 

-Olot acull el Congrés de Fires de Catalunya amb més de 110 professionals del sector visitant la ciutat

x